SESSIES

In onze sessies stem ik mijzelf energetisch op jou af en volg ik de energie die er is. Hoe klein de puls ook, zonder iets te bedenken ontstaat er dan exact wat nodig is.

De eerste sessie is een intakegesprek. Hierin verhelderen we samen de hulpvraag. Zo komt je leven vanaf geboorte tot en met nu aan bod en doorlopen we je geschiedenis. Alles in je leven is informatie die helpend kan zijn om je dichter bij jouw waarheid te brengen waardoor je het leven kan leven dat je altijd al wilde.

Na dit gesprek wordt besloten of we met elkaar op pad gaan. We bespreken samen welke sessies het beste bij jou passen; coaching/counseling, healing en/of yinyoga.

Coaching & Counseling

In deze sessies ligt de nadruk op praten en ervaren. In een gesprek breng je je coachvraag in en stel ik de juiste vragen waardoor je zelf het antwoord ontdekt.

Healing

In deze sessies ligt de nadruk op ervaren. De sessie begint met een kort gesprek waarin je je wens voor de sessie aangeeft en de intentie gezet wordt. Dan ga je met je kleding aan op de healingtafel liggen en pendel ik de chakra’s om informatie van je energiesysteem te ontvangen. Daarna ontvang je de healing die op dat moment nodig is om je bewustzijn te verruimen, waardoor blokkades opgeruimd worden en jouw levensenergie gaat stromen.

Yin Yoga

In deze sessie ligt de nadruk op ervaren vanuit je lichaam. De oefeningen zijn afgestemd op jouw hulpvraag en brengen je naar je innerlijk voelen. Hierdoor ervaar je Zijn en voel je alle antwoorden op jouw vragen.

Love Is The Bridge Between You & Everything

– Rumi

©[2022] Helder Hart praktijk Marie José van de Ven - fotografie door www.samwalravens.nl & webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?